• Márványcsiszolás
 • Mészkő csiszolás
 • Gránitcsiszolás
 • Terrazzo csiszolás
 • Gres csiszolás
 • Betoncsiszolás
 • +3630/298-43-53
 • info@everfloor.hu

Padlócsiszolás referenciáink

Süttői mészkő csiszolás

Süttői mészkő csiszolás – Rege Residence szépkorúak otthona


2017 novemberében a budai Rege Residence szépkorúak otthonában jártunk, és készítettünk exkluzív megjelenésű csiszolt mészkő padlót. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság - vagyis a mészkő lapok közti szintkülönbség - lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a mészkőből a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a mészkő felületét.
 Végeredményül a mészkőcsiszolás által a padló ragyogó, és megfelelő karbantartás mellett még hosszú évekig őrizni fogja exkluzív megjelenését.

márványcsiszolás

Márvány felújítása – Corvinus Egyetem

2017 szeptemberében a Corvinus egyetemen jártunk, egy kopottas, fényét vesztett márvány padlóhoz. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság - vagyis a márvány lapok közti szintkülönbség - lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a márványból a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a márvány felületét.
 Most a kopottas márványpadló, a márványcsiszolás által, újra a régi eleganciájában tündökölhet, még hosszú évekig.

márványcsiszolás

Tardosi márvány felújítása – Magánház, Vácduka
2017 nyarán egy vácdukai magánház régi, megkopott, fényét vesztett Tardosi-márvány padlóját újítottuk fel. Az elhasználódott, kopott márvány felületet durva szemcseszerkezetű gyémánt csiszolókoronggal kezdtük megmunkálni. A magas fény elérése érdekében egyre finomabb korongokkal csiszoltunk, majd a végső folyamatokban a Tardosi márvány padló felületét impregnáltuk, hogy vissza nyerje folyadéktaszító képességét. 
A padlócsiszolás technológiája ez esetben is szemmel látható eredményt ért el, és az elhasználódott, kopott, karcos márvány padlóból, készítettünk egy fényes, könnyen takarítható csiszolt márvány felületet.

Süttői-mészkő felújítása

Süttői-mészkő felújítása - Szentendre családi ház

2017 júliusában csapatunk Szentendrén újította fel egy családi ház régi, fényét vesztett Süttői-mészkő padlóját. Egy durva csiszolókorong segítségével a teljes simaság eléréséig csiszoltuk, majd a megfelelő színű mészkő, márvány tömítőanyaggal tömítettük a felületet. Ezek után fényeztük, políroztuk, majd a végső folyamatokban mészkő impregnálóval kezeltük a Süttői-mészkő padlót. A padlócsiszolás technológiája ez esetben is szemmel látható eredményt ért el, a végeredmény egy exkluzív, tartós fényű, könnyen takarítható csiszolt mészkő padló.
Betoncsiszolás

Szentendre Flogiston - Betoncsiszolás


2017 áprilisában Szentendrére hívták cégünket, egy régi leaszfaltozott beton felcsiszolására.

Miután az aszfaltot eltávolították a beton felületéről, durva csiszolási folyamatokba kezdtünk 3 fázisban. A meglévő 2 cm dilatációs hézagot kimélyítettük, a szennyeződéseket (pl.: homok, hungarocell, aszfaltmaradványok) eltávolítottuk, majd speciális dilatáció kitöltő anyaggal kitöltöttük, majd miután a felesleget eltávolítottuk, síkra csiszoltuk az egész területet.

Ezt a műveletsort felmosás, alapozás, keményítés, és tömítés követte, majd 3 fázisban készre políroztuk a felületet. Végül dilatáció újravágása következett ezúttal 0,5 cm szélességben, annak rugalmas anyaggal való kitöltése, és legvégül a felület impregnálása.
Így lett egy esztétikus, selyemfényű, és ami a megrendelő fő szempontja volt:
sima felületű, csiszolt beton padló.
márványcsiszolás

Márványcsiszolása budai vár lábánál.

2016 júliusában egy budai exkluzív lakásba hívtak minket, egy kopottas, fogas, erősen megmaratott márvány padlóhoz. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság - vagyis a márvány lapok közti szintkülönbség - lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a márványból a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a márvány felületét.
Most a kopottas márványpadló, újra a régi eleganciájában tündökölhet, még hosszú évekig.
Beton lépcső csiszolás

Beton lépcső csiszolás családi háznál.

2016 májusában egy családi ház régi betonlépcsőjéhez hívtak minket. A lépcső c20 minőségű betonból készült. A felület megmunkálását - akárcsak a padlónál - itt is durva csiszolókorong segítségével kezdtük. Következő lépésben beton keményítő anyaggal keményítettük, alapoztuk, tömítettük. A végső folyamatokban finom csiszoló gyémánt korongokkal is felcsiszoltuk, majd impregnáltuk, és políroztuk a felületet.
Így a családi ház egy tartós, egyenletes, könnyen takarítható, és nem utolsó sorban esztétikus csiszoltbeton lépcsővel büszkélkedhet.
tardosi márványcsiszolás

Tardosi márványfelújítása egy irodaépületben.

Az irodaépület 1981-ben épült, a burkolatát Tardosi márvány felhasználásával készítették. A márvány padló az évek során teljesen elhasználódott, fénye elkopott. Miután elhatározták, hogy sorra kerül a padlócsiszolás, felkeresték cégünket, mi pedig a megfelelő szakszerű módon nekiláttunk a márván padló felújításának. Az elhasználódott, kopott márvány felületet durva szemcseszerkezetű gyémánt csiszolókoronggal kezdtük megmunkálni. Ezután színazonos műgyantatöméssel egyenlítettük ki a karcos, sérült felületet. A magas fény elérése érdekében egyre finomabb korongokkal csiszoltunk, majd a végső folyamatokban a Tardosi márvány padló felületét impregnáltuk, hogy vissza nyerje folyadéktaszító képességét.
Végül políroztunk a tökéletes végeredmény érdekében, és az elhasználódott,kopott, karcos márvány padlóból, készítettünk egy fényes, könnyen takarítható csiszolt márvány felületet.
Betoncsiszolás

Betoncsiszolás - BeoStore Hungary Zrt.

2015 novemberében a Bálna Budapest épületében, a BeoStore Hungary Zrt. egyik exkluzív bemutatótermében készítettünk csiszolt beton padlót. A felület egy szerelő betonnak indult, amit az épület átépítése során készítettek a generálkivitelezők, így a felület nem volt túl előnyös a csiszolt beton kivitelezéséhez. Ezért egy durva betoncsiszoló korong segítségével addig csiszoltunk, amíg el nem értük a betonfelület képen látható minőségét. (megfelelő síkság, és kavicsszemcse méret) A végső folyamatokban a betonfelületet felpolíroztuk, és betonimpregnálóval kezeltük, a tökéletes csiszolt beton padló végeredmény elérése érdekében.
Ne feledje: A csillogás, és a ragyogás az Ön padlójában is benne van!
Betoncsiszolás

Betoncsiszolás - Csenger-Sima Látogatói Központ

2015 márciusában, egy turisztikai látványosságban, a Csenger-Sima Látogatói központban készítettünk csiszolt beton felületet. Az alapunk egy egyszerű kézi keverésű beton volt. A felület megmunkálását durva betoncsiszoló koronggal kezdtük, de a beton puha szerkezete végett, ez kevesebb időt vett igénybe, mint általában. Viszont a beton felületet tömítőanyag segítségével többször is át kellett tömíteni, glettelni, hogy majd a betoncsiszolás végeredménye tökéletes legyen. A tömítést fényező, és impregnáló folyamatok követték. A végeredmény egy tökéletesen sima, esztétikus, selyemfényű csiszoltbeton padló lett.
Ne feledje: A csillogás, és ragyogás az Ön padlójában is benne van!
márványcsiszolás carai

Márványcsiszolás
Carrarai márvány felület finom csiszolása, fényezése

2015 februárjában, Budapest belvárosában, egy irodaház aulájában jártunk. A Carrara-i márvány padló elhasználódott, felülete megkopott. A márvány padló felületéről először el kellett távolítani a beszívódott szennyeződéseket, ezért a megfelelő finomcsiszoló gyémánt koronggal, és a megfelelő szerekkel kezdtük a munkálatokat. Miután az elhasználódott, koszos réteget lecsiszoltuk a márvány padlóról, felpolíroztuk, és impregnáltuk a felületét. Végeredményben egy kopott, matt, nem túl esztétikus padló helyett, egy szemet gyönyörködtető, fényes márvány padlóval büszkélkedhet az irodaház.
Ne feledje: A ragyogás és a csillogás az Ön padlójában is benne van!
mészkőcsiszolás jura

Mészkőcsiszolás - Jura

2015 áprilisában egy budapesti exkluzív magánház teraszának Jura-mészkő padlóját újjítottuk fel. A munkánkat a mészkő síkra csiszolásával kezdtük, a fogasság lemarása végett. Egy durva csiszolókorong segítségével a teljes simaság eléréséig csiszoltuk, majd a megfelelő színű mészkő, márvány tömítőanyaggal tömítettük a felületet.Ezek után fényeztük, políroztuk, majd a végső folyamatokban mészkő impregnálóval kezeltük a Jura-mészkő padlót.
A végeredmény egy esztétikus, tartós fényű mészkő terasz.
betoncsiszolás

Betoncsiszolás - Autószerelő műhely

2014 szeptemberében Monoron jártunk egy autószerelő műhelyben. A felület megmunkálását durva csiszolókorong segítségével kezdtük. A betont addig csiszoltuk, amíg láthatóvá váltak a kavics szemcsék, amik bele lettek dolgozva a padlóba, a betonozás során. A következő lépésben a már lecsiszolt felületet beton tömítőanyaggal tömítettük. Végül felpolíroztuk a felületet, és a munka lezárása képpen impregnáltuk a felületet.
A végeredmény egy tökéletesen sima, esztétikus, és nem utolsó sorban praktikus csiszoltbeton padló, amely az imregnálásnak köszönhetően az olaj, és egyéb szennyeződésektől védett, könnyen tisztántartható felület lett.
fekete márványcsiszolás

Garzonház - Fekete márványcsiszolás

2015 októberében egy salgótarjáni garzonház márványpadlóját újítottuk fel. A felület egy teljes mértékben elhasználódott, megfakult, 40 éve lerakott, fekete márványpadló, amely karcos, sérült, savmaratott látványt mutatott. Első lépésben a márvány elhasználódott, karcos felületét durva csiszolókoronggal lecsiszoltuk, így kaptunk egy teljesen sík, új felületet. Ezt követően színazonos márvány tömítőanyaggal tömítettünk. Ezután a márvány felületét finom márványcsiszoló korongokkal felpolíroztuk, hogy visszanyerje eredeti, ében fekete színét. A végső fázisban márványimpregnálóval kezeltük.
Végeredményben a szürke, kopott, karcos, régi márványfelület ismét eredeti fekete fényességében pompázott.
betoncsiszolás

Betoncsiszolás Budapest mélygarázs

2016 márciusában egy budapesti társasház mélygarázsában készítettünk csiszoltbeton padlót. A mélygarázs padló szerkezete műgyanta borítású volt, de az idő elteltével, az elhasználódott, és elvált a beton padló felületétől, így a társasház lakói a már porózus, poros beton felületet voltak kénytelenek használni.
De rátaláltak cégünkre, és egy személyes megbeszélés után, már hozzá is fogtunk a beton padló felújításához. Az elhasználódott, kopott beton felületet, durva csiszolókorong segítségével megmunkáltuk. Közben folyamatosan kezeltük a beton felületét, többek között beton keményítővel, és beton tömítőanyaggal, a tökéletes csiszoltbeton állapot elérése érdekében. Ezután egyre finomabb gyémánt korongokkal folytattuk a betoncsiszolás folyamatát. Legvégül következett a csiszolt beton impregnálása, a víz, olaj, és egyéb folyadékok taszítása érdekében. A végeredmény egy ragyogó, könnyen tisztántartható beton padló lett.
A helyszínen készített fotó a betoncsiszolás előtti és betoncsiszolás utáni állapotáról, magáért beszél!
meszkocsiszolás

Mészkőcsiszolás, teljes körű burkolatfelújítás

2017 januárjában Budapesten, egy 11. kerületi magán házban jártunk. A meglévő régi mészkő padló erősen elhasználódott, felülete megkopott, foltok, beívódások tarkították. A mészkő padló teljes körű felújítást igényelt.
A felület megmunkálását a fogak összecsiszolásával, és a foltok lecsiszolásával kezdtük. A következő munkafolyamatok a mészkő padló fényesítéséről szóltak, végső fázisban pedig impregnáltuk a felületet.
A megrendelő kérésére a foltos, matt burkolatból egy exkluzív megjelenésű selyemfényű csiszolt mészkő padló lett, amely még évekig megőrzi újonnan kapott eleganciáját.

További munkáink

 • Corvinus egyetem - Süttői mészkő, és tardosi márvány csiszolása
 • Tesco Eger - Terrazzo csiszolása
 • Budavári Önkormányzat - Vraca mészkő csiszolása
 • Alma Mater Tanétterem - Tardosi mészkőcsiszolás
 • Veco-Vill 2005 Kft Villamossági Szaküzlet - Betoncsiszolás
 • Erste Campus (Bécs) - Betoncsiszolás
 • Heineken Irodaház - Terrazzo padlócsiszolás
 • Dorottya Diamond Palace - Terrazzo padlócsiszolás
 • Pharmapolis | Gyógyszeripari Tudományos Park - Kararai Márvány padlócsiszolás
 • Országos Bírósági Hivatal - mészkő lépcső csiszolása
 • Ver-Bau kft. - Kiskunhalasi menekülttábor - terrazzo padló burkolat csiszolása
 • Commerz Bank - Tardosi mészkő burkolat csiszolása
 • Hadtörténeti múzeum - Tardosi márvány padlócsiszolás