• Márványcsiszolás
 • Mészkő csiszolás
 • Gránitcsiszolás
 • Terrazzo csiszolás
 • Gres csiszolás
 • Betoncsiszolás
 • +3630/298-43-53
 • info@everfloor.hu

Padlócsiszolás referenciáink

Gránitcsiszolás

Gránitcsiszolás – Budapesti magánház


2019 áprilisában csapatunk egy magánház fényét vesztett, megkopott gránit padlóját varázsolta újra tükörfényessé. Első lépésként a gránit karcos és elhasználódott felületét durva csiszolókorong segítségével csiszoltuk le. Így egy teljesen sík felületet kaptunk. Ezt követően fugavágás történt. A keletkezett hézagokat színazonos műgyanta fugázóanyaggal töltöttük ki. A következő munkafolyamat a gránit padlólap felpolírozása volt egyre finomabb szemcseszerkezetű korongokkal. A végső munkafázisban a gránit felületét impregnáló anyaggal kezeltük a folyadéktaszító képesség visszanyerése érdekében. Végeredményben a kopottas gránitfelületet egy tükörfényű padló váltotta fel.
A helyszínen készült fotó magáért beszél!
Márványcsiszolás

Budapest Corvin One Irodaház - Mészkőcsiszolás


A 2019-es év elejét egy irodaház mészkő padlójának felújításával kezdte meg csapatunk. A munkálatokat a lapok közötti szintkülönbség, azaz a síkfogasság lecsiszolásával kezdtük meg. Durva gyémántcsiszoló korongok segítségével síkba csiszoltuk a felületet. Ezután több fázisban fényeztünk és políroztunk.
A mészkő padlót végül impregnáló anyaggal kezeltük. Mészkőcsiszolás technológiájának segítségével ismét egy exkluzív megjelenésű természetes kőburkolatot kaptunk.
Márványcsiszolás

Budapest Marriott Hotel – Márványcsiszolás

2019 februárjában a Marriott hotelben jártunk, ahol egy fényét vesztett márvány padlóját újítottuk fel. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság - vagyis a márvány lapok közti szintkülönbség - lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a márványból a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a márvány felületét.
Végeredményül a mészkőcsiszolás által a padló ragyogó, és megfelelő karbantartás mellett még hosszú évekig őrizni fogja exkluzív megjelenését.Most a kopottas márványpadló, a márványcsiszolás által, újra a régi eleganciájában tündökölhet, még hosszú évekig.
Mészkőcsiszolás

Igazságügyi Szakértő Iroda – Mészkőcsiszolás

2019 februárjában a Marriott hotelben jártunk, ahol egy fényét vesztett márvány padlóját újítottuk fel. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság - vagyis a márvány lapok közti szintkülönbség - lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a márványból a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a márvány felületét.  Végeredményül a mészkőcsiszolás által a padló ragyogó, és megfelelő karbantartás mellett még hosszú évekig őrizni fogja exkluzív megjelenését.
márvány padló csiszolása

Continental Hotel – márvány padló csiszolása, magas fényre polírozva

2018 őszén a Continental Hotel**** márvány padlójának sík csiszolására, magas fényű polírozására keresték meg cégünket. A régi márvány felület teljesen elhasználódott, megkopott, fényét vesztette. Első lépésben a márvány elhasználódott, karcos felületét durva csiszolókoronggal lecsiszoltuk, így kaptunk egy teljesen sík, új felületet. Ezt követően színazonos márvány tömítőanyaggal tömítettünk. Ezután a márvány felületét finom márványcsiszoló korongokkal felpolíroztuk, egészen a kívánt magas fény eléréséig. A végső fázisban márványimpregnálóval kezeltük, a hosszabb élettartam miatt. Végeredményben a szürke, kopott, karcos, régi márványfelület vakítóan csillogó fényben pompázott.
Tardosi-márvány

Tardosi-márvány lépcső – Várkert bazár

2018 nyarán a Várkert bazár területén, az YBL vízházban egy régi, megkopott, fényét vesztett Tardosi-márvány lépcsőt újítottuk fel. Az elhasználódott, kopott márvány felületet durva szemcseszerkezetű gyémánt csiszolókoronggal kezdtük megmunkálni. A magas fény elérése érdekében egyre finomabb korongokkal csiszoltunk, majd a végső folyamatokban a Tardosi márvány lépcső felületét impregnáltuk, hogy vissza nyerje folyadéktaszító képességét. 
 A márványcsiszolás technológiája ez esetben is szemmel látható eredményt ért el, és az elhasználódott, kopott, karcos márvány lépcsőből, készítettünk egy fényes, könnyen takarítható csiszolt márvány felületet.

Süttői mészkő csiszolás

Süttői mészkő csiszolás – Rege Residence szépkorúak otthona


2017 novemberében a budai Rege Residence szépkorúak otthonában jártunk, és készítettünk exkluzív megjelenésű csiszolt mészkő padlót. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság - vagyis a mészkő lapok közti szintkülönbség - lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a mészkőből a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a mészkő felületét.
 Végeredményül a mészkőcsiszolás által a padló ragyogó, és megfelelő karbantartás mellett még hosszú évekig őrizni fogja exkluzív megjelenését.

márványcsiszolás

Márvány felújítása – Corvinus Egyetem

2017 szeptemberében a Corvinus egyetemen jártunk, egy kopottas, fényét vesztett márvány padlóhoz. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság - vagyis a márvány lapok közti szintkülönbség - lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a márványból a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a márvány felületét.
 Most a kopottas márványpadló, a márványcsiszolás által, újra a régi eleganciájában tündökölhet, még hosszú évekig.

márványcsiszolás

Tardosi márvány felújítása – Magánház, Vácduka
2017 nyarán egy vácdukai magánház régi, megkopott, fényét vesztett Tardosi-márvány padlóját újítottuk fel. Az elhasználódott, kopott márvány felületet durva szemcseszerkezetű gyémánt csiszolókoronggal kezdtük megmunkálni. A magas fény elérése érdekében egyre finomabb korongokkal csiszoltunk, majd a végső folyamatokban a Tardosi márvány padló felületét impregnáltuk, hogy vissza nyerje folyadéktaszító képességét. 
A padlócsiszolás technológiája ez esetben is szemmel látható eredményt ért el, és az elhasználódott, kopott, karcos márvány padlóból, készítettünk egy fényes, könnyen takarítható csiszolt márvány felületet.

Süttői-mészkő felújítása

Süttői-mészkő felújítása - Szentendre családi ház

2017 júliusában csapatunk Szentendrén újította fel egy családi ház régi, fényét vesztett Süttői-mészkő padlóját. Egy durva csiszolókorong segítségével a teljes simaság eléréséig csiszoltuk, majd a megfelelő színű mészkő, márvány tömítőanyaggal tömítettük a felületet. Ezek után fényeztük, políroztuk, majd a végső folyamatokban mészkő impregnálóval kezeltük a Süttői-mészkő padlót. A padlócsiszolás technológiája ez esetben is szemmel látható eredményt ért el, a végeredmény egy exkluzív, tartós fényű, könnyen takarítható csiszolt mészkő padló.
Betoncsiszolás

Szentendre Flogiston - Betoncsiszolás


2017 áprilisában Szentendrére hívták cégünket, egy régi leaszfaltozott beton felcsiszolására.

Miután az aszfaltot eltávolították a beton felületéről, durva csiszolási folyamatokba kezdtünk 3 fázisban. A meglévő 2 cm dilatációs hézagot kimélyítettük, a szennyeződéseket (pl.: homok, hungarocell, aszfaltmaradványok) eltávolítottuk, majd speciális dilatáció kitöltő anyaggal kitöltöttük, majd miután a felesleget eltávolítottuk, síkra csiszoltuk az egész területet.

Ezt a műveletsort felmosás, alapozás, keményítés, és tömítés követte, majd 3 fázisban készre políroztuk a felületet. Végül dilatáció újravágása következett ezúttal 0,5 cm szélességben, annak rugalmas anyaggal való kitöltése, és legvégül a felület impregnálása.
Így lett egy esztétikus, selyemfényű, és ami a megrendelő fő szempontja volt:
sima felületű, csiszolt beton padló.
márványcsiszolás

Márványcsiszolása budai vár lábánál.

2016 júliusában egy budai exkluzív lakásba hívtak minket, egy kopottas, fogas, erősen megmaratott márvány padlóhoz. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság - vagyis a márvány lapok közti szintkülönbség - lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a márványból a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a márvány felületét.
Most a kopottas márványpadló, újra a régi eleganciájában tündökölhet, még hosszú évekig.
Beton lépcső csiszolás

Beton lépcső csiszolás családi háznál.

2016 májusában egy családi ház régi betonlépcsőjéhez hívtak minket. A lépcső c20 minőségű betonból készült. A felület megmunkálását - akárcsak a padlónál - itt is durva csiszolókorong segítségével kezdtük. Következő lépésben beton keményítő anyaggal keményítettük, alapoztuk, tömítettük. A végső folyamatokban finom csiszoló gyémánt korongokkal is felcsiszoltuk, majd impregnáltuk, és políroztuk a felületet.
Így a családi ház egy tartós, egyenletes, könnyen takarítható, és nem utolsó sorban esztétikus csiszoltbeton lépcsővel büszkélkedhet.
tardosi márványcsiszolás

Tardosi márványfelújítása egy irodaépületben.

Az irodaépület 1981-ben épült, a burkolatát Tardosi márvány felhasználásával készítették. A márvány padló az évek során teljesen elhasználódott, fénye elkopott. Miután elhatározták, hogy sorra kerül a padlócsiszolás, felkeresték cégünket, mi pedig a megfelelő szakszerű módon nekiláttunk a márván padló felújításának. Az elhasználódott, kopott márvány felületet durva szemcseszerkezetű gyémánt csiszolókoronggal kezdtük megmunkálni. Ezután színazonos műgyantatöméssel egyenlítettük ki a karcos, sérült felületet. A magas fény elérése érdekében egyre finomabb korongokkal csiszoltunk, majd a végső folyamatokban a Tardosi márvány padló felületét impregnáltuk, hogy vissza nyerje folyadéktaszító képességét.
Végül políroztunk a tökéletes végeredmény érdekében, és az elhasználódott,kopott, karcos márvány padlóból, készítettünk egy fényes, könnyen takarítható csiszolt márvány felületet.
Betoncsiszolás

Betoncsiszolás - BeoStore Hungary Zrt.

2015 novemberében a Bálna Budapest épületében, a BeoStore Hungary Zrt. egyik exkluzív bemutatótermében készítettünk csiszolt beton padlót. A felület egy szerelő betonnak indult, amit az épület átépítése során készítettek a generálkivitelezők, így a felület nem volt túl előnyös a csiszolt beton kivitelezéséhez. Ezért egy durva betoncsiszoló korong segítségével addig csiszoltunk, amíg el nem értük a betonfelület képen látható minőségét. (megfelelő síkság, és kavicsszemcse méret) A végső folyamatokban a betonfelületet felpolíroztuk, és betonimpregnálóval kezeltük, a tökéletes csiszolt beton padló végeredmény elérése érdekében.
Ne feledje: A csillogás, és a ragyogás az Ön padlójában is benne van!
Betoncsiszolás

Betoncsiszolás - Csenger-Sima Látogatói Központ

2015 márciusában, egy turisztikai látványosságban, a Csenger-Sima Látogatói központban készítettünk csiszolt beton felületet. Az alapunk egy egyszerű kézi keverésű beton volt. A felület megmunkálását durva betoncsiszoló koronggal kezdtük, de a beton puha szerkezete végett, ez kevesebb időt vett igénybe, mint általában. Viszont a beton felületet tömítőanyag segítségével többször is át kellett tömíteni, glettelni, hogy majd a betoncsiszolás végeredménye tökéletes legyen. A tömítést fényező, és impregnáló folyamatok követték. A végeredmény egy tökéletesen sima, esztétikus, selyemfényű csiszoltbeton padló lett.
Ne feledje: A csillogás, és ragyogás az Ön padlójában is benne van!
márványcsiszolás carai

Márványcsiszolás
Carrarai márvány felület finom csiszolása, fényezése

2015 februárjában, Budapest belvárosában, egy irodaház aulájában jártunk. A Carrara-i márvány padló elhasználódott, felülete megkopott. A márvány padló felületéről először el kellett távolítani a beszívódott szennyeződéseket, ezért a megfelelő finomcsiszoló gyémánt koronggal, és a megfelelő szerekkel kezdtük a munkálatokat. Miután az elhasználódott, koszos réteget lecsiszoltuk a márvány padlóról, felpolíroztuk, és impregnáltuk a felületét. Végeredményben egy kopott, matt, nem túl esztétikus padló helyett, egy szemet gyönyörködtető, fényes márvány padlóval büszkélkedhet az irodaház.
Ne feledje: A ragyogás és a csillogás az Ön padlójában is benne van!
mészkőcsiszolás jura

Mészkőcsiszolás - Jura

2015 áprilisában egy budapesti exkluzív magánház teraszának Jura-mészkő padlóját újjítottuk fel. A munkánkat a mészkő síkra csiszolásával kezdtük, a fogasság lemarása végett. Egy durva csiszolókorong segítségével a teljes simaság eléréséig csiszoltuk, majd a megfelelő színű mészkő, márvány tömítőanyaggal tömítettük a felületet.Ezek után fényeztük, políroztuk, majd a végső folyamatokban mészkő impregnálóval kezeltük a Jura-mészkő padlót.
A végeredmény egy esztétikus, tartós fényű mészkő terasz.
betoncsiszolás

Betoncsiszolás - Autószerelő műhely

2014 szeptemberében Monoron jártunk egy autószerelő műhelyben. A felület megmunkálását durva csiszolókorong segítségével kezdtük. A betont addig csiszoltuk, amíg láthatóvá váltak a kavics szemcsék, amik bele lettek dolgozva a padlóba, a betonozás során. A következő lépésben a már lecsiszolt felületet beton tömítőanyaggal tömítettük. Végül felpolíroztuk a felületet, és a munka lezárása képpen impregnáltuk a felületet.
A végeredmény egy tökéletesen sima, esztétikus, és nem utolsó sorban praktikus csiszoltbeton padló, amely az imregnálásnak köszönhetően az olaj, és egyéb szennyeződésektől védett, könnyen tisztántartható felület lett.
fekete márványcsiszolás

Garzonház - Fekete márványcsiszolás

2015 októberében egy salgótarjáni garzonház márványpadlóját újítottuk fel. A felület egy teljes mértékben elhasználódott, megfakult, 40 éve lerakott, fekete márványpadló, amely karcos, sérült, savmaratott látványt mutatott. Első lépésben a márvány elhasználódott, karcos felületét durva csiszolókoronggal lecsiszoltuk, így kaptunk egy teljesen sík, új felületet. Ezt követően színazonos márvány tömítőanyaggal tömítettünk. Ezután a márvány felületét finom márványcsiszoló korongokkal felpolíroztuk, hogy visszanyerje eredeti, ében fekete színét. A végső fázisban márványimpregnálóval kezeltük.
Végeredményben a szürke, kopott, karcos, régi márványfelület ismét eredeti fekete fényességében pompázott.
betoncsiszolás

Betoncsiszolás Budapest mélygarázs

2016 márciusában egy budapesti társasház mélygarázsában készítettünk csiszoltbeton padlót. A mélygarázs padló szerkezete műgyanta borítású volt, de az idő elteltével, az elhasználódott, és elvált a beton padló felületétől, így a társasház lakói a már porózus, poros beton felületet voltak kénytelenek használni.
De rátaláltak cégünkre, és egy személyes megbeszélés után, már hozzá is fogtunk a beton padló felújításához. Az elhasználódott, kopott beton felületet, durva csiszolókorong segítségével megmunkáltuk. Közben folyamatosan kezeltük a beton felületét, többek között beton keményítővel, és beton tömítőanyaggal, a tökéletes csiszoltbeton állapot elérése érdekében. Ezután egyre finomabb gyémánt korongokkal folytattuk a betoncsiszolás folyamatát. Legvégül következett a csiszolt beton impregnálása, a víz, olaj, és egyéb folyadékok taszítása érdekében. A végeredmény egy ragyogó, könnyen tisztántartható beton padló lett.
A helyszínen készített fotó a betoncsiszolás előtti és betoncsiszolás utáni állapotáról, magáért beszél!
meszkocsiszolás

Mészkőcsiszolás, teljes körű burkolatfelújítás

2017 januárjában Budapesten, egy 11. kerületi magán házban jártunk. A meglévő régi mészkő padló erősen elhasználódott, felülete megkopott, foltok, beívódások tarkították. A mészkő padló teljes körű felújítást igényelt.
A felület megmunkálását a fogak összecsiszolásával, és a foltok lecsiszolásával kezdtük. A következő munkafolyamatok a mészkő padló fényesítéséről szóltak, végső fázisban pedig impregnáltuk a felületet.
A megrendelő kérésére a foltos, matt burkolatból egy exkluzív megjelenésű selyemfényű csiszolt mészkő padló lett, amely még évekig megőrzi újonnan kapott eleganciáját.
meszkocsiszolás

Vasas Sport Club - Kézilabdacsarnok mészkőcsiszolás

2018-ban a Market Építő Zrt. alvállalkozójaként a Vasas Sport Club Kézilabda csarnokában jártunk, és készítettünk exkluzív megjelenésű csiszolt süttői mészkő padlót. A megbízásunk részét a főlépcső javítása és a mészkőburkolat teljeskörő csiszolása, felújítása képezte. A padló megmunkálását az úgynevezett síkfogasság - vagyis a mészkő lapok közti szintkülönbség - lecsiszolásával kezdtük. Durva gyémánt csiszoló korongok segítségével kiszedtük a mészkőből a fogakat, és síkba csiszoltuk a felületet. Ezután 5 fázisú fényezési munkálatok következtek, ezt fényezőporos polírozás követte 2 fázisban. A végső folyamatokban egy speciális, úgynevezett fényező szivaccsal felmostuk, majd impregnáltuk a mészkő felületét.
 Végeredményül a mészkőcsiszolás által a padló ragyogó, és megfelelő karbantartás mellett még hosszú évekig őrizni fogja exkluzív megjelenését.

További munkáink

 • Corvinus egyetem - Süttői mészkő, és tardosi márvány csiszolása
 • Tesco Eger - Terrazzo csiszolása
 • Budavári Önkormányzat - Vraca mészkő csiszolása
 • Alma Mater Tanétterem - Tardosi mészkőcsiszolás
 • Veco-Vill 2005 Kft Villamossági Szaküzlet - Betoncsiszolás
 • Erste Campus (Bécs) - Betoncsiszolás
 • Heineken Irodaház - Terrazzo padlócsiszolás
 • Dorottya Diamond Palace - Terrazzo padlócsiszolás
 • Pharmapolis | Gyógyszeripari Tudományos Park - Kararai Márvány padlócsiszolás
 • Országos Bírósági Hivatal - mészkő lépcső csiszolása
 • Ver-Bau kft. - Kiskunhalasi menekülttábor - terrazzo padló burkolat csiszolása
 • Commerz Bank - Tardosi mészkő burkolat csiszolása
 • Hadtörténeti múzeum - Tardosi márvány padlócsiszolás
 • Tesco Kecskemét – Terrazzo padló csiszolása
 • Mill Park irodaház – betoncsiszolás
 • Bánffy Palota – márvány mozaik csiszolása
 • Shopmark bevásárlóközpont – felületelőkészítés, ragasztó eltávolítás
 • Corvin One Irodaház - 
Hegyvidék galéria
 • Mom park
 • Spíler étterem
 • 
Karmelita kolostor
 • 
Szépművészeti Múzeum
 • Igazságügyi Szakértő Iroda
 • Vasas Sport Club – mészkőcsiszolás